Подкрепете ни ако искате да допринесете към каузата ни.

Станете наш партньор

Фондацията ни предлага атрактивна програма за про боно партньори. Про боно партньор може да бъде фирма или доставчик на услуги, които допринасят към дейността ни за устойчиво развитие и подобряване на условията в държавата ни, също така и в Бесарабска България, използвайки специфичните възможности и активи, които са на разположение на организацията.Нека разширим обсега си към конкретната цел.

Станете корпоративен дарител

Като нестопанската организация фондацията ни установява връзки с различни бизнеси, институции, учебни заведения и други. Нашата организация разчита на подкрепата на нашите партньори в мисията ни да докоснем съдбите на възможно най – много млади хора, като им предоставим по – добри условия за живот и развитие – личностно и кариерно.

Станете Доброволец

Разчитаме на включването на доброволци и филантропи при осъществяване на различни инициативи, кампании и проекти, защото вярваме, че по този начин взаимно ще си помагаме за поддържане и умножаване на значението на основните духовни ценности в нашето общество – стремеж към личностно израстване у всекиго, хуманност, активност в личната социална позиция, грижа и подкрепа за хората около нас.

Да протегнем ръка!

Форма за контакти

Ако имате въпроси, предложения или искате да се свържете с нас, моля попълнете формата за контакти като въведете вашите данни във всички обезателни полета.

Станете наш партньор

Заедно сме по - силни!

Винаги сме отворени към нови предложения!

Присъединете се към инициативата ни:

  • Имате сходни виждания с нас.
  • Имате желание да ни подкрепите.
  • Искате да организирате събитие.
  • Искате да сте част от тази промяна.
  • Желаете да сте доброволец при нас.